Την Πέμπτη ,11 Απριλίου, οι μαθητές των Στ'2 και Στ'3 τάξεων επισκέφτηκαν το χωριό Χούλου, όπου στα πλαίσια του προγράμματος "Εναλλακτική μάθηση" συμμετείχαν σε δύο βιωματικά εργαστήρια.
Στο πρώτο ενημερώθηκαν για τα γαλακτοκομικά προϊόντα και έφτιαξαν μονοι τους παραδοσιακές ραβιόλες και φρέσκο βούτυρο.
Στο δεύτερο εργαστήριο γνωρισαν τις παρασκευές που γίνονται από το σταφύλι και έφτιαξαν μόνοι τους παλουζέ και στη συνέχεια σουσούκο.
Και στους δύο σταθμούς οι μαθητές ειχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις παρασκευές τους αλλά και άλλα παραδοσιακά προιόντα.